Υλικά1 κιλό πανσέτα χοιρινή (ζητήστε να σας το ανοίξουν όπως στην φωτογραφία απο τον κρεοπώλη)3 ράβδους γραβιέρα 2-3 ράβδους ρεγκάτο λίγες μακρόστενες λωρίδες απο διάφορες χρωματιστές πιπεριές πιπεριές4-5 φετούλες μπέικον ,μουστάρδα,ελάχιστο αλάτι ,κ πιπέρι .3 ποτήρια νερό σπάγγο1/2 ποτήρι του νερού κρασί ΕκτέλεσηΑνοίγουμε σε μια πιατέλα το κρέας αφού το έχουμε πλύνει κ σκουπίσει καλά.Το αλατοπιπερώνουμε όλο γύρω γύρω ,και σε όλη την επιφάνεια του βάζουμε μουστάρδα .Κατόπιν στρώνουμε το μπέικον σε όλη την επιφάνεια πάνω από το κρέας,,μετά στην μία άκρη(γιατί θα το τυλίξουμε)του βάζουμε