Αλλο πράγμα η γεύση του !!!! ΥΛΙΚΑ3/4 κούπας ελαιόλαδο ελαφρύ ή σπορέλαιο2 κούπες νισεστές ή κορν φλάουρ3 κούπες ζάχαρη4 κούπες νερό1 κούπα ζάχαρη για την καραμέλα1 κούπα αμύγδαλα ψημένα στους 180 για 8 λεπτάλίγη ζάχαρη για το πασπάλισμαΕΚΤΕΛΕΣΗΑνακατεύω σε ένα μπολ τις 3 κούπες ζάχαρη,το νερό,το λάδι και το νισεστές.Τα αφήνω στην άκρη.Σε κατσαρόλα μεγάλη,ρίχνω λίγο λίγο τη ζάχαρη να γίνει καραμέλα.Δηλ.ρίχνω πρώτα λίγη και όταν λιώσει ρίχνω άλλη λίγη.Και συνεχίζω έτσι μέχρι να λιώσει όλη και να σκουρίνει το χρώμα της.Προσθέτω το μείγμα με το νισεστές και ανακατεύω συνέχεια μέχρι να δέσει όλο