Δοκιμάστε το και απολαύστε το !!!!Υλικά 30 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 14 γρ. σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη 28 γρ. ζάχαρη κρυσταλλικής 1 πρέζα αλάτι 1 μικρό αυγό 45 ml φρέσκο γάλα 3 κ.σ σπορέλαιο ή ηλιέλαιο ή αμυγδαλέλαιο ή λάδι καρύδας 1 κ.γ εκχύλισμα βανίλιας 30 γρ. σοκολάτα τριμμένη 2 κ.σ κρέμα γάλακτος χτυπημένη για το σερβίρισμα ή άχνη ζάχαρηΒουτυρώνουμε ελαφρά μία κούπα του καφέ και ρίχνουμε μέσα το αλεύρι, το κακάο, τη ζάχαρη και το αλάτι. Ανακατεύουμε με ένα πιρούνι. Προσθέτουμε το αυγό, το γάλα, το σπορέλαιο και τη βανίλια.