Υλικά1 φλυτζάνι μακαρονάκι κοφτό2 κύβους κρέατος ,η κότας [αλάτι δέν βάζουμε καθόλου]1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη4-5 κλωνιά μαιντανό ψιλοκομμένοΠάπρικα ελάχιστη στήν μύτη του κουταλιού του γλυκού2 κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας10 ποτήρια νερότυρί τριμμένο [καφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας]. Βάζουμε στην κατσαρόλα το νερό ,προσθέτουμε τους κύβους μόλις ζεσταθεί για να λιώσουν καθώς και το πελτέ και ανακατεύουμε καλά.Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά ,τον μαιντανό,το κρεμμύδι,και την πάπρικα,και αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά.Προσθέτουμε και το μακαρονάκι χαμηλωνοντας την φωτιά και ανακατεύου