Υλικά:
200 γραμμάρια κουβερτούραΈνα φλιτζάνι φιστίκια Αιγίνης ανάλατα ή αμύγδαλα χοντροκομμέναΔύο σφηνάκια κονιάκΜισό φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρηΈνα κουτί ζαχαρούχο γάλα50 γραμμάρια βούτυροΔύο βανίλιες
Αφήνουμε σε κατσαρόλα τη ζάχαρη και το ζαχαρούχο βούτυρο να λιώσουν όλα και να πήξει το μείγμα. Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα.
Απαιτούμενος χρόνος:
140 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας:
3
read more