Υλικά:
Για 4-6 άτομα1 στήθος γαλοπούλας χωρίς κόκαλο περίπου 2 κιλά½ φλιτζάνι βούτυρο1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο δεντρολίβανο1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο βασιλικό4 φέτες μπέικον, κομμένες σε 8 μισά2 φλιτζάνια ξηρό λευκό κρασί⅓ φλιτζάνι ξύδιΑλατοπίπεροΓια τη σάλτσα βερίκοκο1 ½ φλιτζάνι του κουταλιού βερίκοκο½ φλιτζάνι ξύδι1 φλιτζάνι ζωμό από τη γαλοπούλα
Διαιτητικό και θρεπτικό πιάτο για όσους προσέχουν τη διατροφή τους και όχι μόνο!
Απαιτούμενος χρόνος:
120 λεπτά