Υλικά για 6 άτομα6 μοσχαρίσια φιλέτα, πάχους 3 εκ.1 φλ. τσ. ζωμό κρέατος1 φλ. τσ. κρασί λευκό ξηρό1 φλ.κ. κονιάκ ή μπράντι2 κ.σ. πράσινο πιπέρι2 κ.σ. ελαιόλαδο4 κ.σ. βούτυροαλάτι, πιπέριΤι κάνουμε Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι.Όταν κάψει αρκετά, ακουμπάμε επάνω τα αλατισμένα φιλέτα και τα ψήνουμε σε μέτρια-δυνατή φωτιά 3' από κάθε πλευρά (ή περισσότερο, αν τα θέλουμε παραψημένα).Κρατάμε τα φιλέτα σε πιάτο και ρίχνουμε στο ζεστό τηγάνι το κονιάκ.