ΥΛΙΚΑ500 γραμ αλεύρι1 κουτ.γλυκού αλάτι3 κουτ σούπας λάδι ΓΕΜΙΣΗ 5 αυγά 1 κιλό φέτα 1 μικρό κουτάκι γάλα εβαπορέ η μια μικρή κρέμα γάλακτος ΕΚΤΕΛΕΣΗ Φτιάχνουμε το φύλο και κόβουμε 6 μπαλάκια να γίνουν 6 φύλα.Ανοιξτε τα με τον τρόπο που λέω .Σε ενα μπώλ έχετε θρυματίσει την φέτα μ ενα πιρούνι,ρίχνετε τα αυγά,πιπεράκι,και την κρέμα ,η το νουνού,ανακατεύετε καλά και σε ενα ταψί βάζετε λιγο λάδι σε ολη την επιφάνειά του και φύλλο και λάδωμα 2 φύλλα από κάτω ,μετά γέμιση εδώ κι εκεί διάσπαρτη την μισή,ξανά φύλλο ,λάδι,γέμιση ολη πλέον και από πάνω άλλα 2 φύλα ,χαράσουμε και βάζουμε σε όλη