Χοιρινή τηγανιά με τηγανητά πράσα!!Υλικά1 κιλό κρέας χοιρινό700 γρ πράσα1 κρεμμύδι ξερό2 κγ αλάτι1κγ πιπέρι1/2 κγ κύμινο1 φλιτζάνι ελαιόλαδοΧυμός από 2 λεμόνιαΕκτέλεσηΖητάμε κατά προτίμηση απ τον κρεωπολη χοιρινή σπαλα κομμένη σε κομμάτια.Πλένουμε το κρέας και το αφήνουμε να στραγγισει καλά από νερά. Κανονικά τα κομμάτια του χοιρινού δεν τα πλένουμε, φεύγει η νοστιμιά τους. Πράττουμε κατά βούληση.. Ρίχνουμε το λάδι στην κατσαρόλα να κάψει και προσθέτουμε το κρέας. Σοτάρουμε τα κομμάτια του κρέατος καλά μέχρι να πιάσει κρουστά... Θέλει περίπου 10 λεπτά ανάλογα την κατσαρόλα.