Φιλέτο γεμιστό με σπανάκι και κεφαλογραβιέρα- Συνοδευόμενο με λαχανικά ψητά και μπέικον.ΥλικάΦιλέτο χοιρινό περίπου 1 με 1+ 1/2 κιλό 1 κιλό σπανάκι1 ματσάκι κρεμμυδάκια10 κλωνιά άνηθο300 γραμ κεφαλογραβιέραΑλάτι πιπέριελαιόλαδο1 κολοκυθάκι1 πιπεριά πράσινη1 καρότο1 πιπεριά τσίλι1 πατάτα1 κρεμμύδι ξερό1 σκελίδα σκόρδο σκόνηαλάτι-πιπέριπάπρικαλίγο ταμπάσκοΤι κάνουμε Σοτάρουμε το σπανάκι με τον άνηθο ένα ματσάκι κρεμμυδάκι φρέσκο πέντε κλώνους και αλατο-πιπερο σε ελαιόλαδο μόλις δεν έχει υγρά το κατεβάζουμε από την φωτιά ρίχνουμε την κεφαλογραβιέρα και ανακατεύουμεΑνοίγουμε το φιλέτο και βάζ