Πολύ γρήγορη και νόστιμη λύση !!!Υλικά μερίδες 2 2 φιλέτα, βάρους 180 – 200 γρ. το καθένα και πάχους περίπου 3 – 4 εκ. 4 κουτ. σούπας βαλσαμικό ξίδι 1/2 κουτ. γλυκού θυμάρι ξερό, τριμμένο αλάτι,πιπέρι 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 5 κλωνιά μαϊντανό, ψιλοκομμένο Τι κάνουμεΖεσταίνουμε σε πολύ δυνατή φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να κάψει πολύ καλά αλείφουμε τα φιλέτα με το λάδι και τα αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε τα φιλέτα στο πολύ καυτό τηγάνι και τα αφήνουμε να καψαλιστούν καλά και να κάνουν κρούστα προτού τα γυρίσουμε.