Υλικά:
Για 2-4 άτομα450 γραμμάρια άπαχο αρνί λαιμός ή μπούτι κομμένο σε κύβους2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο2-3 ξυλαράκια κανέλας2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα1 μικρό πράσινο τσίλι, χωρίς τα σπόρια και ψιλοκομμένο1 κουταλιά της σούπας κοφτή κάρυ σε σκόνη4 ώριμες ντομάτες, ψιλοκομμένες 200 γραμμάρια αποξηραμένα βερίκοκαΑλάτιΠιπέρι
Αρωματικό και ξεχωριστό πιάτο με αρνάκι στην κατσαρόλα μαγειρεμένο με αποξηραμένα βερίκοκα, κανέλα και κύμινο
Απαιτούμενος χρόνος:
40 λεπτά