ΥΛΙΚΑΠΑΚΕΤΟ ΦΥΛΛΟ ΒΥΡΗΤΟΥ,300ΓΡ ΦΕΤΑ,10 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ,100ML ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ.50 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,3 ΑΥΓΑ,ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΕΠΑΝΩ,ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΥΛΛΑ ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΑΨΙ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ,ΤΗΝ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ,ΑΥΓΑ,ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.ΓΑΛΑ,ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ.ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΥΛΛΟ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥς 190 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30 ΜΕ 40 ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ!!!!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!