Tραγανά απ’έξω, βελούδινα από μέσα, γεμάτα από τη βουτυράτη μυρωδιά της λιωμένης φέτας. Υλικά1 ποτήρι γάλα2 αβγά500 γρ. φέτα σπασμένη σε μικρά κομμάτιααλεύρι που φουσκώνει μόνο του όσο πάρει1 κ.γ. αλάτι1 κ.γ. πιπέρι1 κ.γ. σόδα μαγειρικήμείγμα από ελαιόλαδο και σπορέλαιο για το τηγάνισμαΕκτέλεσηΣε μια λεκανίτσα ανακατεύουμε καλά με το χέρι μας όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι και σιγά-σιγά το προσθέτουμε ανακατεύοντας μέχρι να πάρουμε μια ζύμη σαν πηχτό χυλό.Ζεσταίνουμε στο τηγάνι το ελαιόλαδο και μόλις κάψει, με κουτάλι της σούπας ρίχνουμε στο λάδι τον χυλό σε κουταλιές.