ΥΛΙΚΑ1πιπερια πρασινη1πιπερια πορτοκαλι1πιπερια φλωρινης μεγαλη1πιπερια κοκκινη1κρεμμυδι ξερομανιταρια1 κρεμα γαλακτος200γρ τυρι ρεγκατο1 μπαλα τυρι μοτσαρελακαλαμποκιαλατι πιπερικαλαμποκι μια κουπαΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΨιλοκοβουμε τα λαχανικα μας πιπεριες και κρεμμυδι και τα βαζουμε σε χαμηλη φωτια στο τηγανι μας με λιγο ελαιολαδο,σοταρουμε και τα σφηνουμε να μαραθουν.Προσθετουμε τα μανιταρια το καλμποκι,τα τυρια,την μοτσαρελα,την κρεμα και αλατι και πιπερι,κατεβαζουμε απο το ματι να κρυωσουν.ΓΙΑΤΗΝ ΖΥΜΗ2κουπες αλευρι1 κουπα γιαουρτι1αυγο100γρ βουτυρο λιωμενοαλατιΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Ανακατευουμε ολα