Μια ανοιξιάτικη τάρτα, με χρώμα και ελαφριά γεύση.Μόλις την είδα στο περιοδικό μου έκανε κλικ και μπήκε φυσικά ο φλούο σελιδοδείκτης για να ξέρουμε τι κάνουμε. Κι έχω βάλει πολλούς σελιδοδείκτες σ αυτό το περιοδικό. Μετά τα Hot cross buns, τώρα αυτή η τάρτα κι έπεται και συνέχεια.Γίνεται εύκολα και στολίζει το ανοιξιάτικο τραπέζι μας.Δοκιμάστε την !Τάρτα με ντοματίνια & ανθότυρο !(προσαρμοσμένη συνταγή από περιοδικό Good Housekeeping – Spring CookBook, Αpril 2014)Βγάζει 6-8 μερίδες (ανάλογα τα κομμάτια)Υλικά 8 φύλλα κρούστας300g ντοματίνια400 γρ.