Jump to Navigation

Σύκο γλυκό κουταλιού !!!

up
308 users have voted.
Σύκο γλυκό κουταλιού ❤️❤️❤️❤️ Μου πέτυχε!!!!!! Θα σας δώσω συνταγή για ένα κιλό σύκα (70 κομμάτια ) γιατί εγώ έκανα 6 κιλά! Υλικά:1 κιλο σύκα,1 κιλό και 1/2 ζάχαρη,4 ποτήρια νερό,1 λεμόνι το χυμό του,50 γρ γλυκόζη,1 βανίλια! Εκτέλεση: Έπλυνα τα σύκα! Στην συνέχεια καθαρισα το κοτσάνι τους ,τα τρύπησα όλα με ξυλάκι σε 4 μεριές και τα έβαλα στην λεκάνη με κρύο νέρο και 2 λεμόνια τον χυμο τους τα σκέπασα με ένα βαρύ πυρέξ για να είναι όλα μέσα στο νερό και τα άφησα για 2 ώρες! Συνέχισα τα έβαλα σε σουρωτήρι! Τα έβρασα 2 φορές από 5 λεπτά!
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Πελτές κυδωνιού !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
16 users have voted.
Ενα γευστικοτατο, απολαυστικό και ελαφρυ γλυκο κουταλιού ειναι ο πελτες κυδωνιου! ❤️Διαφανος, με κατακόκκινο ρουμπινι χρώμα, με το ελαφρύ αρωμα του κυδωνιου και της αρμπαρόριζας είναι ότι πρεπει για ενα ασυνήθιστο εύγευστο κέρασμα!ΠΕΛΤΕΣ ΚΥΔΩΝΙΟΥ!Πλενουμε καλα και καθαριζουμε 4 μεγαλα κυδωνια.

Διπλοβρασμένο γλυκό κουταλιού κεράσι, χωρίς ασβέστη

(tantekiki.blogspot.gr)
up
257 users have voted.
"Le temps des cerises" ή αλλιώς "η εποχή των κερασιών", ένα τραγούδι με στίχους που γράφτηκαν το 1866, ένα σύγχρονο βιβλίο του Νικολά Μπαρό που αγαπήθηκε αλλά και μερικά γαλλικά και βελγικά εστιατόρια τίμησαν αυτό το αγαπημένο φρούτο που όλες μα όλες οι γιαγιάδες στη χώρα μας τιμούσαν κάνοντάς το γλυκό του κουταλιού και όχι μόνον.To κεράσι δεν ήταν από τα αγαπημένα μου γλυκά κουταλιού, αν και, θυμ

Βερίκοκο γλυκό κουταλιού !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
222 users have voted.
  Γλυκό κουταλιού ΒΕΡΊΚΟΚΟ..

Γλυκό κουταλιού Κολοκύθι!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
446 users have voted.
Γλυκό κουταλιού Κολοκύθι!!Εάν και κουράστηκα 3 μέρες να το τελειώσω το αποτέλεσμα με δικαίωσε!!!!!      Συνταγή για 50 κομμάτια: Κόβουμε το κολοκύθι κομμάτια!Τα τρυπάμε όλα με πηρούνι από όλες τις μεριές τους!Βάζουμε σε μια λεκάνη νερό και διαλύουμε μέσα 200 γρ ασβέστη! Βάζουμε τα κομμάτια μέσα και τα αφήνουμε 4 ώρες ανακατεύοντας τα ανά διαστήματα!Στην συνέχεια τα ξεπλένουμε και γεμίζουμε σε μια

Φιρίκι γλυκό κουταλιού !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
467 users have voted.
·Έτοιμο και γλυκό το φιρίκι!Νομίζω από τα πιο ωραία κουταλιού του χειμώνα!!ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΕΛΣΗΈπλυνα Καθάρισα τα φυρικια έβγαλα με το ειδικό εργαλείο τα κουκούτσια και τα άφησα 2 ώρες μέσα σε λεκάνη με νερό και 1 φακελάκι ξυνο!1 κιλό ζάχαρη 2 ποτήρια νερό και 1κιλο  και κάτι φυρικι γύρω στα 20 κομμάτια. Έβρασα το νερό και τη ζάχαρη έριξα στο σιρόπι τα φιρίκια έβρασα 20 λεπτά .Τα άφησα όλη νύχτα και το π


Main menu 2

1 | by Dr. Radut