Υλικά:
για τα σου:150 ml φρέσκο γάλα150 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις110 γραμμάρια βούτυρο αγελάδος, σε κομματάκια, σε θερμοκρασία δωματίου4-5 αυγά100 ml νερό1 πρέζα αλάτι1 πρέζα ζάχαρη κρυσταλλικήκακάο σε σκόνη για το πασπάλισμα
για την κρέμα σοκολάτας:250 γραμμάρια κουβερτούρα 66% - 73% κακάο, τεμαχισμένη150 ml κρέμα γάλακτος σε παχύρρευστη μορφή250 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά1 πορτοκάλι ακέρωτο (θα χρησιμοποιήσουμε το ξύσμα του)