Jump to Navigation

Σουηδικά κεφτεδάκια

up
69 users have voted.
Υλικά:  Για 2-4 άτομαΓια τα κεφτεδάκια2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο1 κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους500 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά500 γραμμάρια χοιρινό κιμά1/2 φλιτζάνι θρυμματισμένο ψωμί2 μεγάλους κρόκους αυγών1/4 κουταλάκι του γλυκού μπαχάρι1/4 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδοΑλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι Για τη σάλτσα1/4 φλιτζάνι ανάλατο βούτυρο1/3 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις4 φλιτζάνια ζωμό κρέατος3/4 φλιτζάνι κρέμα γάλακτοςΑλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο ​​μαϊντανό
Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Ντιπ από ζαμπόν με παξιμάδια

(sidagi.gr)
up
17108 users have voted.
Υλικά:  Για 4-6 άτομα20 παξιμάδια μικρά200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος ελαφρώς χτυπημένη2 κουταλιές της σούπας κάππαρη2 κουταλιές του γλυκού ξύσμα από λεμόνι2 κουταλιές του γλυκού φρέσκο χυμό λεμονιού2 κουταλιές του γλυκού ψιλοκομμένο άνηθο200 γραμμάρια φέτες ζαμπόνΛίγα φυλλαράκια άνηθου για το γαρνίρισμα 

Ντάκος με πάστα τόνου και ελιές

(sidagi.gr)
up
17003 users have voted.
Υλικά:  1 κονσέρβα τόνου6-8 μικροί ντάκοι6-7 φιλετάκια αντζούγιας3 κουταλιές της σούπας κρεμώδες τυρί½ φλιτζάνι τσαγιού ψιλκομμένο άνηθο5-6 πράσινες ελιές πλυμένες και ψιλκομμένες.1 λεμόνι ακέρωτο (θα χρησιμοποιήσουμε το ξύσμα του)½ λεμόνι (θα χρησιμοποιήσουμε το χυμό του)πιπέρι φρεσκοτριμμένο 

Ταραμοκεφτέδες

(sidagi.gr)
up
15498 users have voted.
Υλικά:  150 γρ. ταραμάς220 γρ. ψωμί ψίχα1,5 φλιτζάνι αλεύρι3 κρεμμυδάκια φρέσκαΜισό ματσάκι άνηθοΜισό ματσάκι μαϊντανό200 γρ. λάδι  Ξεχωριστά κεφτεδάκια που γίνονται εύκολα και εξαφανίζονται στη στιγμή! Απαιτούμενος χρόνος:  20 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: 

Σάντουιτς μουστάρδα τυρί

(sidagi.gr)
up
16446 users have voted.
Υλικά:  Για 2-4 άτομα2 κουταλιές της σούπας ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου4 φέτες ψωμί του τοστ112 γραμμάρια τυρί τσένταρ, φέτες2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα Λαχταριστό κολατσιό για τους μικρούς και μεγάλους φίλους Απαιτούμενος χρόνος:  15 λεπτά


Main menu 2

1 | by Dr. Radut