ΥλικάΓια το σιρόπι σοκολάτας: 250 γρ βούτυρο 1 φλ. βραστό νερό 1 ½ φλ. ζάχαρη 3/4 φλ. σκόνη κακάο 1/4 φλ. μπράντυ 2 κ.γ. βανίλιαΓια τη ζύμη: 1 ½ φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 πρέζα αλάτι 5 αβγάΓια την γκανάς: 250 γρ σοκολάτα γάλακτος 200 γρ κρέμα γάλακτοςΓια το σιρόπι σοκολάτας:Σε ένα μέτριο κατσαρολάκι βάζουμε το βούτυρο, το βραστό νερό, τη ζάχαρη και τη σκόνη κακάο και ζεσταίνουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το μπράντυ και τη βανίλια και χτυπάμε όλα μαζί τα υλικά.