Φιλέτο ψητής πιπεριάς Φλωρίνης, φυσικά, χωρίς την φλούδα, κρεμμύδι και σκόρδο μαζί με πάπρικα για πιο έντονη προσωπικότητα και μαύρη ζάχαρη για μια καραμελένια πιπεριά πρότεινε σε μια συνταγή σάλτσας η αγαπημένη Εύη Βουτσινά (που δεν θα ξεχαστεί ποτέ) κι εγώ το μόνο που άλλαξα είναι η προσθήκη λευκού βαλσαμικού ξιδιού αντί για χυμό λεμονιού.Ανάμεσα σε σάλτσα και τσάτνεϋ, θα πρόσθετα, πολύ κοντά σε ντιπ και άλειμμα με ολοφάνερη την γλυκιά σφραγίδα της ζουμερής, κατακόκκινης πιπεριάς Φλωρίνης και το χρώμα του πάθους.Ένα προϊόν με νοστιμιά delicatessen που όμως μπορεί να γίνει πανεύκολα στην κουζ