Υλικά 1 κιλό μπουκίτσες χοιρινέςπροαιρετικά μπορούμε αν δεν το ετοιμάσουμε σκέτο να προσθέσουμε μανιτάριαπιπεριές χρωματιστέςή κρέμα γάλακτος κρασί ή μπύρα για σβήσιμο Τι κάνουμεΠλένουμε το κρέας και όπως είναι το βάζουμε στο τηγάνι που έχει πολύ λίγο ζεσταθεί.Το αφήνουμε να βγάλει τα νερά του και να πάρει ωραίο χρωματάκι και προσθέτουμε το λαδάκι.Τώρα σε αυτό το σημείο μπορούμε να βάλουμε και μανιταρια κομμένα,ή χρωματιστές πιπεριές,ή κρέμα γάλακτος αν θέλουμεΜόλις λοιπόν πάρει το ωραίο χρώμα που γράφει παραπάνω το σβήνουμε με κρασάκι ή μπύρα ή αν θέλουμε απλά με λεμόνι το αλατοπιπερώνουμε ρ