ΠΡΑΣΟΣΕΛΙΝΟΕνα χειμωνιάτικο φαγάκι που αγαπάμε πάρα πολύ και που άλλες φορές το φτιάχνουμε με κρέας (κατά προτίμηση χοιρινό, συνταγή εδώ), και άλλες χωρίς. Την χορτοφαγική παραλλαγή του πρασοσέλινου, την προτιμούμε όταν θέλουμε να κάνουμε λίγο αποτοξίνωση απο το κρέας, γι' αυτό είναι και μια πολύ καλή πρόταση για την περίδο μετά απο τις γιορτές. Για όποιον όμως θέλει απαραίτητα να το συνοδεύσει με κρέας, η άριστη επιλογή είναι να βάλει δίπλα και λίγο ψητό χωριάτικο λουκάνικο!Το πράσο με το σέλινο ταιριάζουν υπέροχα, ενώ το καροτάκι προσθέτει έξτρα γλύκα.