Nα και τα πιροσκί που σας έλεγα τις προάλλες που έγιναν αιτία να δημιουργηθεί η πατατοσαλάτα με αβόκάντο λόγω πλεονασμού της γέμισης.Πρόκειται για μια πολύ απλή, γρήγορη κι εύκολη ζύμη με καταγωγή από τη Ρωσία και τον Πόντο (στον Πόντο τα ονομάζουν πισία) την οποία μπορείτε να δοκιμάσετε με διαφόρων ειδών γεμίσεις, με πατάτα, κιμά, λουκάνικο, λάχανο, πατζάρι κ.τ.λ.) Κάντε τη ζύμη και πειραματιστείτε με τους δικούς σας συνδυσμούς (πατάτα-αβγό, πατάτα-κιμά, κιμά-σπανάκι κ.ο.κ).Μπορείτε να τα τηγανίσετε ή να τα ψήσετε (εγώ πάντα προτιμώ το φούρνο από το τηγάνι για να είναι λίγο πιο light)ΥΛΙΚΑ:γι