ΥΛΙΚΑ:
1 Φλ του τσαγιού φακή
1 Φλ του τσαγιού ρύζι καρολίνα
1 Φλ του τσαγιού λάδι
1/4 του κιλού αμπελόφυλλα
λίγο μαϊντανό
1 μέτριο κρεμμύδι
2 ντομάτες
2 σκελίδες σκόρδο
λίγο δυόσμο
αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βράζουμε τις φακές για 5 λεπτά και τις βάζουμε σε σουρωτήρι να στραγγίξουν.
Ψιλοκόβουμε σε λεκάνη το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, τις ντομάτες, τα σκόρδα, τον δυόσμο, προσθέτουμε το μισό λάδι, αλάτι-πιπέρι , την φακή το ρύζι καλά πλυμένο και τα ανακατεύουμε πολύ καλά.