Jump to Navigation

Μπιφτέκια από μαυρομάτικα φασόλια με σάλτσα ταχινιού

up
113 users have voted.
Καλημέρα, καλημέρα! Χρειάζεται η Σαρακοστή για να απολαύσουμε χορτοφαγικά μπιφτέκια; Φυσικά και όχι! Αυτά, λοιπόν, τα μπιφτέκια που σας παρουσιάζω σήμερα είναι το αποκορύφωμα της υγιεινής διατροφής για μικρούς και μεγάλους. Θα τολμούσα να πω ότι είναι κι ένας υπέροχος τρόπος να "κρύψουμε" τα όσπρια από κάποια πιτσιρίκια που αρνούνται πεισματικά να τα δοκιμάσουν.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Φασόλια γίγαντες πλακί στον φούρνο

(tantekiki.blogspot.gr)
up
14 users have voted.
Πλακί, είναι ένας τρόπος  μαγειρέματος που συνηθίζεται στην ελληνική, τουρκική αλλά και βουλγαρική κουζίνα και περιλαμβάνει πολλές πρώτες ύλες από φασόλια μέχρι ψάρια. Τα βασικά του συστατικά είναι πάντα ντομάτα, κρεμμύδι, σκόρδο, καρότο και ελαιόλαδο.

Κοκκινιστά καλαμαράκια με ρύζι και μελιτζάνες

(tantekiki.blogspot.gr)
up
48 users have voted.
Πάντα αγαπούσα και αγαπώ τα λαχανικά κι όσο περνούν τα χρόνια ακόμα περισσότερο.

Πολύχρωμα γεμιστά με σταφίδες και κουκουνάρι και τα μυστικά της επιτυχίας τους

(tantekiki.blogspot.gr)
up
367 users have voted.
Καλημέρα και καλό μήνα! Καλό φθινόπωρο δεν θα πω μια και το καλοκαίρι συνεχίζεται! Αλλά, εδώ που τα λέμε, σκέφτηκες ποτέ, τί θα ήταν το ελληνικό καλοκαίρι χωρίς τα γεμιστά; Μάλλον, θα έχανε ένα μεγάλο μέρος από τη νοστιμιά του.

Η λαχανοσαλάτα που έγινε κοκκινιστό λαχανόρυζο

(tantekiki.blogspot.gr)
up
76 users have voted.
Τί μπορείς να κάνεις όταν ξεκαθαρίζεις το ψυγείο σου; Πάρα πολλά, νομίζω. Το βασικό είναι, όσο μπορείς, να μην πετάς τρόφιμα που δεν έχουν χαλάσει!

Σούπα με φακές Εγκλουβής Λευκάδας και λαχανικά, στη χύτρα ταχύτητας

(tantekiki.blogspot.gr)
up
1435 users have voted.
Στο οικογενειακό τραπέζι η σούπα με φακή είχε πάντα μια ξεχωριστή θέση. Δεν υπήρχε εβδομάδα χωρίς να την απολαύσουμε και πάντα όπως τη θέλαμε όλοι (σ' αυτό υπήρχε ομοφωνία) χυλωμένη, μάλλον πηχτή και όχι να ψάχνουμε τις φακές μέσα σε μια λίμνη νερού! 'Ετσι την έφτιαχνε, λοιπόν, η γιαγιά μου και μετά η μαμά μου και τώρα εγώ. Αυτό κι αν θα πει παράδοση!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut