Υλικά2 Ακτινίδια4 μέτρια κρεμμύδια2 πιπεριές Αλάτι, πιπέρι, κόλιανδρο Εκτέλεση Ξεφλουδίζουμε τα ακτινίδια με τα κρεμμύδια και τα αλέθομαι σε ένα μπλέντερ για να σχηματίσουν μια σάλτσα, το ακτινίδιο κάνει το κρέας μαλακό και λείο Κόβουμε το υπόλοιπο κρεμμύδι σε ροδέλες, κόβουμε την πιπεριά σε μεγάλες ροδέλες Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια και προσθέστε αλάτι και πιπέρι και κόλιανδρο Προσθέστε το κρεμμύδι, σάλτσα ακτινίδιο και κρεμμύδι και τις πιπεριές Ανακατεύουμε καλά και το αφήνουμε να μαριναριστεί στο ψυγείο για 2-3 ώρες Μετά από αυτόν τον χρόνο το ψήνουμε σε σχάρα ,η σε κάρβουνα,η σε γκρ