Οι μπάμιες είναι ένα λαχανικό που ή το λατρεύει κανείς ή το αντιπαθεί. Εμείς όμως τους έχουμε ιδιαίτερη εκτίμηση και γι΄ αυτό τις μαγειρεύω σχετικά συχνά. Όταν πρόκειται να τις φτιάξω μόνες τους ως λαδερό, προτιμώ να χρησιμοποιώ την κατσαρόλα.Βέβαια μπορούν να γίνουν και στον φούρνο, αλλά έτσι ετοιμάζονται πιο γρήγορα. Αυτό που φοβούνται πολλοί όταν μαγειρεύουν μπάμιες, είναι μήπως αυτές λιώσουν κατά το μαγείρεμα. Όμως υπάρχει απλός τρόπος ώστε να μην μας συμβεί κάτι τέτοιο. Διαβάστε προσεκτικά την συνταγή μας παρακάτω και θα μάθετε το πως!!