Υλικά--------Για το αυγολέμονο χυμό από δύο λεμόνια ,ένα αυγό και μιά κούπα απ'τον ζωμό του κρέατοςΓια το φρικασέ1300 γραμμ. κρέας μοσχαρίσιο ποντίκι ή χτένι2 ματσάκια κρεμμυδάκια φρέσκα1/2 ματσάκι άνηθο2 μεγάλα μαρούλια ή τρία μέτρια1 κούπα ελαιόλαδο1 κρεμμύδι ξερό κόκκινο1 ποτηράκι του κρασιού λευκό κρασίαλάτι και πιπέριΕκτέλεση------------Πλένουμε καλά τα μαρούλια , τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο .Κόβουμε σε χοντρά κομμάτια τα μαρούλια και ψιλοκόβουμε τον άνηθο. Τα κρεμμυδάκια τα κόβουμε σε ροδέλες μέτριες.Στην χύτρα βάζουμε το μισό λάδι και το ξερό κρεμμύδι κομμένο σε χοντρά κομμάτια .