Μηλινούδια !!!Ετσι τα ελεγε η γιαγια μας η Μαρια απο την Λαδη Διδ/χου.Προκειται για τυροπιτακια με τυρι στο τηγανι .Με σπιτικο φυλλο.Εκεινη τα εκανε τετραγωνα εγω τα εκανα σε μικρα στρογγηλα.Γινονται τραγανα χωρις να αποροφουν λαδι και μαζι με μελι ειναι μουρλια.Παμε τα κανουμεΓια το φυλλο:200 ml νερο1/2 φλ.του ελληνικου καφε ελαιολαδο1 κ.σ.ξυδι1 κ.γ.αλατι1 κ.γ.ζαχαρηΑλευρι γ.ο.χ.περιπου 400 γρ.ΦεταΣε μια λεκανιτσα βαζω το αλευρι μου κανω στην μεση μια λακουβιτσα και ριχνω τα υλικα μου.Ζυμώνω καλα η ζυμη ειναι αφρατη ευπλαστη και δεν κολλα στα χερια.Αφηνω 30 λεπτα να ξεκουραστει σκεπασμενη.ανο