Jump to Navigation

Μελιτζάνες γεμιστές με κιμά και σάλτσα γιαουρτιού

up
156 users have voted.
Υλικά:  Για 4-6 άτομαΓια τις μελιτζάνες400 γραμμάρια  μελιτζάνες μικρές ή μεγάλες1 κρεμμύδι1/2 κιλό κιμά αρνίσιο ή μοσχαρίσιο1/4 φλιτζάνι κουκουνάρι ΑλάτιΠιπέριΠάπρικαΚανέλαΜπαχάρι1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας1 κουταλιά της σούπας μελάσα  ή μέλι (προαιρετικό)3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες1 κουταλιά της σούπας αποξηραμένα μέντα, τριμμένη2 κουταλιές της σούπας βούτυρο  1 φλιτζάνι λάδιΓια την σάλτσα γιαουρτιού200 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτιΈνα κουταλάκι του γλυκού τζίντζερΜισή σκελίδα σκόρδοΑλάτιΠιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Ντιπ από ζαμπόν με παξιμάδια

(sidagi.gr)
up
17103 users have voted.
Υλικά:  Για 4-6 άτομα20 παξιμάδια μικρά200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος ελαφρώς χτυπημένη2 κουταλιές της σούπας κάππαρη2 κουταλιές του γλυκού ξύσμα από λεμόνι2 κουταλιές του γλυκού φρέσκο χυμό λεμονιού2 κουταλιές του γλυκού ψιλοκομμένο άνηθο200 γραμμάρια φέτες ζαμπόνΛίγα φυλλαράκια άνηθου για το γαρνίρισμα 

Ντάκος με πάστα τόνου και ελιές

(sidagi.gr)
up
17000 users have voted.
Υλικά:  1 κονσέρβα τόνου6-8 μικροί ντάκοι6-7 φιλετάκια αντζούγιας3 κουταλιές της σούπας κρεμώδες τυρί½ φλιτζάνι τσαγιού ψιλκομμένο άνηθο5-6 πράσινες ελιές πλυμένες και ψιλκομμένες.1 λεμόνι ακέρωτο (θα χρησιμοποιήσουμε το ξύσμα του)½ λεμόνι (θα χρησιμοποιήσουμε το χυμό του)πιπέρι φρεσκοτριμμένο 

Ταραμοκεφτέδες

(sidagi.gr)
up
15496 users have voted.
Υλικά:  150 γρ. ταραμάς220 γρ. ψωμί ψίχα1,5 φλιτζάνι αλεύρι3 κρεμμυδάκια φρέσκαΜισό ματσάκι άνηθοΜισό ματσάκι μαϊντανό200 γρ. λάδι  Ξεχωριστά κεφτεδάκια που γίνονται εύκολα και εξαφανίζονται στη στιγμή! Απαιτούμενος χρόνος:  20 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: 

Σάντουιτς μουστάρδα τυρί

(sidagi.gr)
up
16444 users have voted.
Υλικά:  Για 2-4 άτομα2 κουταλιές της σούπας ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου4 φέτες ψωμί του τοστ112 γραμμάρια τυρί τσένταρ, φέτες2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα Λαχταριστό κολατσιό για τους μικρούς και μεγάλους φίλους Απαιτούμενος χρόνος:  15 λεπτά


Main menu 2

1 | by Dr. Radut