Γαύρος μαριναρισμένος για συνοδευτικό με όσπρια και μεζές για τσίπουρο !!!ΥλικάΤρια κιλά γαύροΤρεις χούφτες αλάτιΔύο μπουκάλια τα πλαστικά ξύδιΜαιδανο, πιπεριά καυτερή,μπούκοβο,ρίγανη και σκόρδο κατά προτίμηση..ΕκτέλεσηΈβαλα τον γαύρο με το ξύδι και το αλάτι σε ένα τάπερ και το έβαλα στο ψυγείο για δύο ημέρες, σήμερα τον φιλεταρισα και τον έβαλα στα βάζα με ηλιέλαιο και τα μυρωδικά.Eκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Aleka Thomaidou ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ