Για όσους αγαπάνε την κλασική πορτοκαλόπιτα αλλά λατρεύουν τα λεμόνια τότε αυτή η λεμονόπιτα είναι το...κάτι άλλο! Δροσερή, μυρωδάτη, άκρως καλοκαιρινή...το τέλειο γλυκό για όλες τις περιστάσεις!
ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΗΓλυκάκι νόστιμο σας έχω για σήμερα, μιας που μέσα στις περιόδους των νηστειών ενδέχεται να προκύπτουν οικογενειακές γιορτές, γεννέθλια και κεράσματα...Υλικά (για μισή δόση):100γρ. λιωμένη μαργαρίνη100ml ηλιέλαιο 1/2 φλιτζ.τσ. ζάχαρη κρυσταλλική1/2 φλιτζ.τσ. χυμός πορτοκαλιούξύσμα από 1 μικρό ακέρωτο πορτοκάλι1 κάψουλα βανίλια1/4 κουτ.γλ. αλάτι1/2 κουτ..γλ.
ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ΜΕ ΚΑΝΤΑΪΦΙΠοιος δεν αγαπάει το γαλακτομπούρεκο; Μάλλον κανείς θα απαντήσω εγώ...!Μιας που βρισκόμαστε στην περίοδο των Αποκρεών τί καλύτερο από το να απολαύσουμε αυτό το παραδοσιακό γλυκό με τους φίλους και την οικογένειά μας;Ευκαιρία να σας δείξω πως το πετυχαίνω εγώ και αρέσει σε όλους...μιας κιόλας που μια τέτοια συνταγή δεν έχει τύχει έως τώρα να αναρτήσω μέσα σ’ αυτό εδώ το b
ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΗ ΧΩΡΙΣ ΜΙΞΕΡ ΣΑΝ ΡΑΒΑΝΙΗ μηλόπιτα στην απόλυτη μορφή της!Υλικά: Για τα μήλα 2 μεγάλα μήλα Τζόνα Γκολντ (κιτρινοκόκκινα)1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη κρυσταλλική 1/2 φλιτζανιού του τσαγιού ηλιέλαιο 50γρ.
ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΗ ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΌταν το γιαούρτι συνυπάρχει με το πορτοκάλι και τη σοκολάτα, ο συνδυασμός που προκύπτει είναι αναπάντεχα πετυχημένος! Γιαουρτόπιτα με γεύση πορτοκαλιού και επικάλυψη σοκολάτας για κάθε σας κέρασμα!!!Υλικά (για ένα μεσαίο πυρέξ):3 μεσαία αυγά100γρ. μαργαρίνη λιωμένη και χλιαρή50ml ηλιέλαιο150γρ. ζάχαρη κρυσταλλική350γρ.