Υλικά1 κουνέλιΓια το μαρινάρισμα:2 ποτήρια ξύδι καλό ή κρασί κόκκινο5-6 φύλλα δάφνηςαλάτι χοντρόπιπέρι φρεσκοτριμμένο1 κανέλλαΓια το μαγείρεμα:1 ποτηράκι κρασί5 σκελίδες σκόρδο1 μικρό κρεμμυδάκι ξερό2-3 φύλλα δάφνη1 κανέλλα5-6 γαρύφαλαντομάτες φρέσκες ώριμες 5-62 κούπες λάδι1 κομμάτι λαδοτύρι τριμμένοΛίγο μπούκοβοπιπέρι λίγο βασιλικό ΕκτέλεσηΜαρινάρουμε το κουνέλι απο το προηγούμενο βράδυ, ή τουλάχιστον για 4 ώρες στα υλικά της μαρινάδας.