κολοκυθάκια γεμιστά, αυγολέμονοphotosερασι τέχνηςθα χρειαστούμε :μεγαλούτσικα κολοκυθάκια, που θα τα κόψουμε στη μέσηκι ακόμα ό,τι άλλο υλικό βάζουμε στους ντολμάδες :κιμάρύζιτριμμένο ξερό κρεμμύδιψιλοκομμένο άνιθοαρκετό δυόσμομιά τριμμένη φρέσκια ντομάταλίγη τριμμένη φέταλάδι και αλατοπίπερο. γιά το αυγολέμονο2 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου και2 λεμόνιαπρώτα πλένουμε τα κολοκύθιατα κόβουμε στη μέσηκαι με το ειδικό εργαλείο αδειάζουμε την ψίχα τους, χωρίς να τα τρυπήσουμε και να τα τραυματίσουμε στα πλάγια.τα αλατίζουμε λίγο εσωτερικά και τ' αφίνουμε στην άκρη.ετοιμάζουμε την γέμιση.τρίβουμε στ