Υλικά1 πακέτο σφολιάτας που περιέχει δυο φύλλα μισό κιλό μοσχαρίσιο κιμάαλάτι πιπέρι1 κουταλιά της σούπας πελτέ 1 αυγότριμμένο κεφαλοτύρι3 σκελίδες μεγάλη σκόρδο τριμμένες στο τρίφτη1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένα στο τρίφτη λάδι!Εκτέλεση Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο αχνίζουμε το κρεμμύδι και 3 σκελίδες σκόρδο ρίχνουμε και τον κιμά και το αχνίζουμε 10 λεπτά.Βάζουμε 1 κουτάλια της σούπας πελτέ.αλάτι πιπέρι!Μόλις το κατεβάζουμε προσθέτουμε ένα φλιτζάνι τσαγιού τριμμένο κεφαλοτύρι και ένα χτυπημένο αυγό!Παίρνουμε ένα ταψί το οποίο τοποθετούμε λαδόκολλα βάζουμε το ένα φύλλο σφολιάτας ρίχνουμε το μείγμα