Συκωταριά στο τηγάνι !!!Υλικά1 κιλό συκωταριά αρνίσια1 φλιτζάνι ξύδι1 κσ αλάτι1/2 κγ πιπέρι1 κσ μουστάρδα1 κγ ρίγανηΧυμό από 1 λεμόνι3 κσ ΕλαιόλαδοΕκτέλεσηΖητήστε απ το χασάπης να σας καθαρίσει τη συκωταριά. Πλένουμε καλά και κόβουμε σε κομμάτια.2️⃣ Βάζουμε τη συκωταριά σε βάθη μπολ με νερό και ρίχνουμε το ξύδι. Αφήνουμε στο ξύδι για 3 τέταρτα να φύγει η βαριά μυρωδιά.3️⃣ Ξεπλένουμε καλά και βάζουμε τα κομμάτια σε βάθη τηγάνι.