Η καρύδα έχει αποκτήσει μια πολύ σημαντική θέση στην κουζίνα μου. Έτσι δημιουργήθηκε αυτό το ζουμερό κεκάκι με λάδι, αλεύρι και γάλα καρύδας. Με μια μπάλα παγωτό θα απογειωθείτε!!! Το κεκάκι μας δεν έχει γλουτένη ούτε λακτόζη. Στην συνταγή δεν υπάρχουν αυγά, την θέση τους έχει αντικαταστήσει το μείγμα κοπανισμένος λιναρόσπορος + νερό σε αναλογία ένα προς τρία (1 αυγό= 1 κσ λιναρόσπορος +3κσ νερό).Υλικά:1η παρασκευή1 φλ. κάσιους1/4 φλ. μέλι4 κσ λάδι καρύδας1/4 φλ.