Για τις γλώσσες1 πακέτο του κιλού γλώσσες κατεψυγμένες εδώ αλεύριαλάτιελαιόλαδοΛεμόνι Για τα παντζάρια1κιλό παντζάριααλάτι ελαιόλαδοξύδι ,προτιμώ το μηλόξυδο1 σκελίδα ψιλοκομμένη σκόρδο [προαιρετικά]ΓλώσσεςΞεπαγώνουμε σε θερμοκρασία δωματίου τις γλώσσες τις ξεπλένουμε τις στραγγίζουμε τις αλατίζουμε και τις αλευρώνουμε τινάζοντας το περιττό αλεύρι .Βάζουμε το τηγάνι με το λάδι να ζεσταθεί αρκετά και τηγανίζουμε με προσοχή ,για να μην μας διαλύσουν περιμένουμε να ψηθεί η μία πλευρά και με σπάτουλα κουζίνας γυρνάμε από την άλλη πλευρά.Τοποθετούμε για λίγο τις γλώσσες σε χαρτί κουζίνας να νααπο