αρνί 1 κιλόελαιόλαδο 1 φλ.κρεμμύδι 1 κρασί λευκό 1 φλ.μέλι 2 κ.σ.φασκόμηλο 1 κ.σ.αλάτιπιπέριΚόψτε το κρέας σε μερίδες, πλύντε το και σοτάρετε στο ελαιόλαδο. Όταν πάρει χρώμα και σοταριστεί καλά απο τις δυο πλευρές, βάλτε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Αλατοπιπερώστε.Χαμηλώστε την φωτιά και αφήστε το κρέας να βγάλει τα υγρά του και να σιγοψηθεί . Εάν δεν βγάλει πολλά υγρά,προσθέστε λίγο νερό.Όταν είναι σχεδόν έτοιμο (δοκιμάστε το κρέας εαν έχει μαλακώσει), σβήστε με το κρασί και αφήστε να εξατμιστεί. Βάλτε το μέλι και το φασκόμηλο,ανακατέψτε καλά και σερβίρετε.