Απο τα ωραιότερα τηγανόψωμα παραδοσιακά Κύμης !!!ΥΛΙΚΑ1 κιλό αλεύρι μισό σταρένιο κ μισό για όλες τις χρήσεις1 φακελάκι μαγιάλίγο αλάτι2 κουταλιές λάδι1 ποτήρι νερό-Θα δείτε μπορεί να χρειαστείτε λίγο ακόμα νερό να μην είναι ούτε πολύ μαλακιά η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια ούτε πολύ σκληρή.ΕΚΤΕΛΕΣΗΔιαλύουμε την μαγιά σε λίγο χλιαρό νερό σε μιά λεκάνη ,κ μετά ρίχνουμε το λάδι το αλεύρι το αλάτι κ το νερό κ ζυμώνουμε κ το κάνουμε σαν μπάλα κ το αφήνουμε να φουσκώσει.Παίρνουμε μία μπάλα ζυμάρι ίσα με το μπαλάκι του γκολφ την ανοίγουμε με το χέρι σε ένα πιάτο και κάνουμε μία τρυπούλα στην μέση