Υλικά:
Για τη ζύμη της τάρτας:
250 γραμμάρια αλέυρι
100 γραμμάρια ελαιόλαδο
50 γραμμάρια φρέσκο γάλα
1 αυγό
1 πρέζα αλάτι
λίγο θυμάρι
Για τη γέμιση της τάρτας:
1 κιλό ρώγες σταφύλι (άσπρο χωρίς κουκούτσια και μαύρο κομμένο στη μέση από το οποίο θα βγάλουμε τα κουκούτσια)
40 γραμμάρια ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι ανθότυρο
1 φλιτζάνι τυρί κρέμα
½ φλιτζάνι παρμεζάνα
3 αυγά
αλάτι
πιπέρι
Σε ένα μεγάλο μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι και προσθέτουμε τα 100 γραμμάρια ελαιόλαδο.
Απαιτούμενος χρόνος: