Για το καφεδάκι αφράτο Ραβανί καρύδα !!!Υλικά για το ραβανί:- 250γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη- 450γρ. ζάχαρη- 6 αυγά μεσαία- 200ml γάλα χλιαρό- 500γρ. φαρίνα κόκκινη- 150γρ. ινδική καρύδα- 3 βανιλίνες Υλικά για το σιρόπι:- 800ml νερό- 650γρ. ζάχαρη- φλούδα ενός λεμονιού- 2κ.σ. χυμό λεμονιού(Σιροπιάζουμε το γλυκό μας καυτό με κρύο σιρόπι ή και αντίστροφα, κρύο γλυκό με καυτό σιρόπι)Η συνταγή εδώ: https://youtu.be/dbBNCXd9dUY