Αφού φάγαμε το αμαρτωλό γαλακτομπούρεκο που και γλουτένη έχει και την ζάχαρή του έχει και το βούτυρό του έχει, ας επιστρέψουμε για λίγο σε κάτι πιο υγιεινό. Ένα ψωμάκι χωρίς γλουτένη, που βγήκε νόστιμο απλά είναι λίγο τριφτό. Είναι αρωματικό και χορταστικό. Να έχετε μια όμορφη εβδομάδα!Υλικά:1 1/2 φλ. ριζάλευρο1 1/2 φλ. αλεύρι σόγιας1 1/2 φλ καλαμποκάλευρο8γρ ξερή μαγιά1/4 φλ. ελαιόλαδο1κσ ρίγανη300ml νερόμια πρέζα αλάτι1 χούφτα σπόροι (πχ ηλιόσποροι, κολοκυθόσποροι)Εκτέλεση :Σε ένα μπολ ανακατεύω όλα τα αλεύρια, την ρίγανη, τους σπόρους και το αλάτι.