ψάρι ψημένο στη λαδόκολλαphotos ερασι τέχνηςάλλοτε ( κι ακόμα τώρα, σε τόπους θαλασσινούς ) τύλιγαν το χοντρό ψάρι σε αλάτι και χαρτί, το περιτύλιγαν απέξω με εφημερίδες, το έδεναν σφιχτά με σπάγγο και το φούρνιζαν. είναι αυτή μιά παλιά, κλασική τεχνική ψησίματος, διόλου δύσκολη, κι επιπλέον το αποτέλεσμα είναι πραγματικά καλό.παίρνουμε ένα ψάρι μεγάλο και το καθαρίζουμε μέσα - έξω (το ψάρι, μας το καθαρίζει και ο ψαράς) σε ένα ταψί απλώνουμε κάθετα και οριζόντια (σε σχήμα σταυρού) δυό μεγάλα κομμάτια λαδόκολλα.ακουμπάμε πάνω το ψάρι κι ετοιμάζουμε δίπλα 1 - 2 κρεμμύδια χ