ψάρι ξυνούτσικο με πράσαphotosερασι τέχνηςΘα χρειαστούμε :ψάρι (κατά τη γνώμη μου, γι αυτή τη συνταγή καλύτερο είναι το φιλέτο ψαριού, φρέσκο ή κατεψυγμένο) αρκετά πράσα1 ξερό κρεμμύδικαρότα (προαιρετικά)1 καυτερή πιπεριά (προαιρετικά)1 φρέσκια ντομάτα τριμμένηρύζι (προαιρετικά)ελαιόλαδο1 κουταλιά αλεύριχυμό από 1-2 λεμόνια γιά την μαρινάδα θα χρειαστούμε :ή μουστάρδα (dijonnaise)ή soya sauceή πετιμέζι(ό, τι μας αρέσει...)Πρώτα μαρινάρουμε τα φιλέτα ψαριού, με ένα από τα τρία υλικά.Βάζουμε δηλαδή σε ένα πιάτο λίγη δυνατή μουστάρδα με ελάχιστο ελαιόλαδοή, soya sauce με ελαιόλαδοή πετιμέζι ,βουτ