Υλικά1 κιλό χόρτα (αντίδια έβαλα)5 σκελίδες σκόρδου2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη7 κλωνιά μάραθο7 κλωνιά άνηθο3 αυγά1 κοφτή κουταλιά σούπας μπέκιναλάτι πιπέρικαλαμποκέλαιο για το τηγάνιαλεύρι για όλες τις χρήσεις όσο πάρει1+ 1/2 φλιτζάνι τσαγιού παξιμάδι κριθαρένιο μουλιασμένο και πολύ καλά στυμμένοΕκτέλεση .Πλένουμε πολύ καλά τα χόρτα αφού πρώτα τα καθαρίσουμε τα αλατίζουμε τα τρίβουμε και τα στίβουμε πολύ καλά.Τα βάζουμε σε μπολ μαζί με τα υπόλοιπα όπως κρεμμύδι,σκόρδο,μάραθο,άνηθο,παξιμάδι,αλατοπίπερο.Χτυπάμε τα αυγά μαζί με το μπέκιν το προσθέτουμε κι αυτό, και λίγο λίγο ρίχ