Ένα καταπληκτικό φαγητό, μόνο να προσέξουμε να μείνει με λίγη σάλτσα.Τα υλικά για το φαγητό μας:1 κιλό μοσχάρι ή χοιρινό ελιά ή σπάλα κομμένο σε κύβους2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες3 πιπεριές (λεπτόφλουδες) ανοικτό πράσινο χρώμα, σε λωρίδες4 ώριμες ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε λωρίδες4 κουταλιές αγελαδινό βούτυρο4 κουταλιές λάδι100 γρ. τριμμένη γκούντα ή ότιδήποτε κίτρινο τυρί έχουμε300 γρ. τυρί φέτα χοντροκομμένηαλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέριΠως μαγειρεύουμε το φαγητό μας: Τοποθετούμε το αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά να κάψει και ρίχνουμε μέσα το κρέας.