Υλικά:
Για 2-4 άτομαΓια τη ζύμη1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις100 γραμμάρια σιμιγδάλι ψιλό3 αυγά2 κοφτές κουταλιές του γλυκού αλάτιπιπέριΓια τη γέμιση1 αυγό500 γραμμάρια φέταΓια τη σάλτσα ντομάτας600 γραμμάρια ντομάτα1/3 ματσάκι άνηθο1/3 ματσάκι μαϊντανόπολύ λίγο βασιλικό50 γραμμάρια ελιά τριμμένη80 ml ελαιόλαδο5 σκελίδες σκόρδοαλάτιπιπέριρίγανη
Φτιάξτε σπιτικά ραβιόλια γεμιστά με φέτα για το μεσημεριανό σας
Απαιτούμενος χρόνος:
25 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: