Ένα γλυκό που έχει ταυτιστεί με τη νηστεία.Μια εξελιγμένη συνταγή του αγαπημένου μου δασκάλου Στέλιου Παρλιάρου.Με γάλα( αντί για νερό ) και σουμάδα,σερβίρεται με μια κρέμα από λευκή σοκολάτα και κανέλα.Φτιάξτε το είναι υπέροχος!!!!Υλικά:250 γρ σιμιγδάλι ψιλό,250 γρ βούτυρο αγελάδας τεμαχισμένο,800 γρ φρέσκο γάλα,500 γρ σουμάδα,ξύσμα από ένα πορτοκαλί,200 γρ λευκά αμύγδαλα,καβουρδισμένο στο φούρνο( στους 160° για 10 λεπτά)ψιλοκομμένα.Εκτέλεση:Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το σιμιγδάλι .Σε χαμηλή φωτιά ανακατεύουμε το σιμιγδάλι συνεχώς για μισή ώρα, ώστε να καβουρδιστεί κ